Sandra Izbaşa, participă în 5 concursuri

Campioana olimpică la sol de la Beijing, Sandra Izbaşa, încheie anul în forţă, cu concursuri care o poartă pe două continente. La aproape două luni după ce a cucerit aurul olimpic la Beijing, Sandra Izbaşa revine în competiţie. Primul concurs oficial după China îl va avea peste două zile, în Elveţia, după care, la finalul acestei săptămâni, tot în Ţara Cantoanelor, va evolua şi la Swiss Cup, unde va face pereche cu Flavius Koczi.
„Mi-e dor de public, de sala de concurs, de toţi care sunt acolo, în sală, şi trăiesc cu tine fiecare salt. Dar mai ales mi-e dor să concurez, să simt ritmul muzicii, să îmi fac cât mai bine treaba şi apoi să vină şi aplauzele”, mărturisea campioana olimpică la sol.

Astăzi, la ora prânzului ea porneşte spre Chiasso, pentru a participa la Memorialul „Arthur Gander“. De altfel, sfârşitul de an se anunţă încărcat pentru cea mai bună gimnastă autohtonă: cinci concursuri pentru care va face naveta, aproape săptămânal, între Deva şi Bucureşti pentru a pleca în Elveţia, Japonia, Italia şi Spania. „O să am un program infernal. Nu mi-e frică, pentru că am mai avut un lanţ de concursuri şi, în plus, m-am odihnit destul. E timpul să arăt că locul meu e în sala de concurs. În plus voi face solul, aparatul la care mă simt superbine, şi e posibil şi bârna, depinde de punctajul pe care îl voi totaliza”, explică ea.
Izbaşa va fi singura reprezentantă a României în concursurile de final de an. „Tămîrjan şi Drăgoi încă sunt în recuperare, iar Sandra a fost singura care s-a pregătit pentru a-şi onora invitaţiile la Grand Prix-uri. Grigore a făcut o entorsă la gleznă, iar celelalte fete încă mai luptă pentru a-şi găsi motivarea”, a spus antrenorul Nicolae Forminte.

Sursa Prosport

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: