Trei în unu!

Izbasa la volanSandra Izbaşa se pregăteşte după noul cod de punctaj individual compus pentru CE, face chestionare pentru şcoala de şoferi şi învaţă pentru Bac.

„O să fie cel mai greu an al meu, dar merită lupta. E un pic obositor să mă împart între atâtea lucruri, dar încerc să le fac cât mai bine, pentru că am o groază de energie“, mărturiseşte ea. Dimineaţa – şcoală şi antrenamente. După-amiază – şofat, pregătire pentru Bac şi încă o tură de antrenamente. Seara – iarăşi lecţii şi studiu: „E un program acceptabil. Orele de condus le am între 13:30 şi 14:30, deci în timpul liber. Am un instructor foarte de treabă şi deja conduc singură. Bine, şi traficul din Deva, faţă de cel din Bucureşti, e parfum”.

Totuşi, acţiunile extrasportive nu o ţin departe de cea mai importantă activitate: antrenamentele. „Elementele după noul cod de punctaj merg binişor. Pregătesc individualul compus pentru CE şi trag tare pentru a cuceri titlul mondial, singurul care îmi lipseşte”, explică Sandra. Primul test îl va susţine pe 20 februarie, la Oklahoma, la concursul organizat de Nadia Comăneci, unde, împreună cu colegele ei de la Steaua, va reprezenta clubul.

articol scris de Mirela Basescu in Prosport
Advertisements

2 Responses

  1. plin programul; ma mir cum de are timpul de toate 😕

  2. Bravo,Sandra,pentru ambitia de a fi o gimnasta completa.
    Sa-i dea Domnul sanatate si puterea de-a le face pe toate foarte bine.
    Mult succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: