Sandra:„Dacă nu va fi anul acesta titlul mondial, la anul va fi sigur!”

Aflată în redacţia ProSport, campioana olimpică la sol, Sandra Izbaşa a vorbit despre obiectivele ei la Campionatele Europene de la Milano (2-5 aprilie). „Îmi doresc foarte mult un titlu la individual compus pentru că m-am zbătut atâta şi o medalie pe patru aparate nu are oricine. Şi, desigur, o finală la sol şi la bârnă”, spune  ea. La Europenele de anul trecut Sandra a câştigat două medalii de aur, la sol şi cu echipa şi una de argint, la bârnă.

Ea dezvăluie şi cum va arăta noul exerciţiu la sol, refăcut după codul de punctaj care se aplică începând din acest an: „Voi avea un sol nou, mai uşor un pic. Nu voi mai face 5 diagonale, ci numai 4, însă cu o dificultate mult mai mare”.

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/gimnastica/interviu-izbasa-daca-nu-va-fi-anul-acesta-titlul-mondial-la-anul-va-fi-sigur-3843063#comments

2 Responses

  1. Imi amintesc de primele declaratii ale Sandrei din cariera de senioara,a spus ca nici nu se gindeste sa nu faca individualul compus;se vede ca doreste la fel de mult acest lucru si eu ii doresc din suflet sa devina campioana europeana la individual compus.
    In ceea ce priveste titlul mondial la sol,de ce nu l-ar cistiga si in 2009 si in 2010?
    Noi,suporterii,i-o dorim din toata inima!

  2. It’s awesome the spirit of this girl!!! Even you can’t win all the time, you must have the winner spirit to make it worth. Just like Sandra does now!!! Keep the attitude, as well as an olympic gold medal winner must do!!! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: