Gigi, sus pe bârnă!

Pe Sandra Izbaşa (18 ani), câştigătoarea unei medalii de aur la Jocurile Olimpice de anul trecut, visează să obţină din gimnastică la fel de mulţi bani ca fotbaliştii lui Gigi Becali şi crede că patronul Stelei are calităţile necesare pentru a evolua la bârnă, cel mai dificil aparat din sportul pe care îl practică.

Sandra Izbaşa, câştigătoarea medaliei de aur la sol la Jocurile Olimpice din vara anului trecut, este o susţinătoare înfocată a echipei patronate de Gigi Becali, Steaua. Gimnasta, de 18 ani, spune că îl admiră pe şeful clubului din Ghencea pentru încrederea şi pentru tupeul de care dă dovadă, calităţi indispensabile pentru menţinerea echilibrului pe “puntea suspinelor”, aşa cum mai este numită bârna.

Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la Beijing, consideră că Gigi Becali, patronul Stelei, are calităţile necesare pentru a-şi păstra echilibrul pe cel mai dificil aparat din gimnastică, bârna

“Domnul Becali este hotărât şi foarte încrezător. Cred că s-ar descurca pe bârnă, aparat la care nu poţi reuşi dacă nu ai aceste calităţi”, ne-a declarat Izbaşa, care a participat, în perioada 20-22 februarie, la Oklahoma, la prima ediţie internaţională a Cupei Nadia Comăneci la gimnastică. Dincolo de pasiunea pentru fotbal, Sandra mărturiseşte că i-ar plăcea să câştige din gimnastică la fel de mulţi bani precum fotbaliştii.

Este suporteră înfocată a echipei «roş-albastre»

“Nu pot să spun că nu sunt mulţumită cu sumele obţinute din sportul pe care îl practic, dar cui nu i-ar conveni să aibă aşa de mulţi bani ca fotbaliştii? Dacă oameni ca Gigi Becali ar alege să investească în gimnastică, poate că atunci câştigurile din acest sport ar fi comparabile cu cele obţinute în fotbal” , ne-a explicat Izbaşa, care a primit din partea Guvernului României 70.000 de euro pentru medalia de aur câştigată la Olimpiada de la Beijing.

Fotografie de pus în ramă

La cocktailul oferit pentru delegaţiile străine prezente la Cupa Nadia Comăneci, “Zeiţa” de la Montreal alături de Sandra Izbaşa, campioană olimpică la sol, şi reprezentanta Mexicului, Elsa Garcia, au oferit imaginea zilei. Nadia a acceptat ca, împreună cu celelalte două gimnaste, să recompună, pentru câteva secunde, poziţia cu care şi-a încheiat celebrul exerciţiu de la sol, la Olimpiada de la Montreal (1976). “A fost foarte emoţionant să pot poza lângă Nadia. Este o experienţă unică!”, a declarat Sandra Izbaşa.

Sandra Izbaşa (dreapta) şi mexicanca Elsa Garcia (stânga) o încadrează pe celebra Nadia Comăneci

Mesaj ironic pentru fotbalişti

«Dacă gimnastica ar fi fost uşoară, s-ar fi numit fotbal»

Sandra Izbaşa a apărut în sala Academiei de Gimnastică Bart Connor, din Oklahoma, îmbrăcată într-un tricou negru, inscripţionat cu o trimitere ironică la adresa fotbaliştilor: “Dacă gimnastica ar fi fost uşoară, s-ar fi numit fotbal”.

«Dacă gimnastica ar fi fost uşoară, s-ar fi numit fotbal»

“Mi s-a părut hazliu mesajul tricoului, dar asta nu înseamnă că nu-i respect pe fotbalişti. Mă uit des la meciuri şi, dacă m-aş fi născut băiat, mi-ar fi plăcut să joc fotbal. Aş fi fost atacant!”, a mărturisit sportiva de 18 ani, despre care puţini ştiu că, înainte de a se apuca de gimnastică, a practicat handbalul.

Sursa: Libertatea.

Marturisesc ca, desi nu imi place alaturarea dintre Sandra si Becali, ultima poza si mesajul fac tot articolul.:D

Desigur, si poza cu Nadia si gimnasta mexicana.:)

Advertisements

2 Responses

  1. Oh yes, a mexican gymnast (Elsa García) along with Nadia and Sandra!!! It’s wonderful, such a nice pic!!!

    And Sandra is a dare girl wearing that shirt, knowing that soccer is the most popular sport in the world!!! Sandra’s guts!!!! 🙂

    Viva México ante el mundo entero!!!!!! 😀

  2. Eu inteleg de-aici ca Sandra a facut acele aprecieri din drag si respect fata de clubul Steaua,dar m-a amuzat ultima parte,cu tricoul;desteapta fata,a spus ce era de spus si nici nu se pot supara pe ea.
    Poza cu Nadia si Garcia imi place mult.
    Bravo,Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: