Sandra în finala la sol

Sandra Izbaşa în calificări la Euro 2009Sandra Izbaşa, campioana olimpică la sol de anul trecut de la Beijing a reuşit ieri seară să se califice în finala la sol a Campionatului European de Gimnastică de la Milano.

După un exerciţiu curat, Sandra a obţinut punctajul de 14.475 care i-a fost de ajuns pentru a se califica în finala la sol de pe poziţia a doua, în urma britanicii Elizabeth Tweddle (14.975).

Din păcate, exerciţiul la bârnă nu i-a ieşit la fel de bine ca la antrenamente şi din cauza unei căderi, Sandra a obţinut doar punctajul de 13.075 şi a ratat calificarea în finală la acest aparat; în schimb s-au calificat în finala la bârnă colegele ei Anamaria Tămîrjan (14.525) şi Gabriela Drăgoi (14.350).

Mirela Băsescu în Prosport:

Izbaşa a ratat bârna, dar e OK la sol

Campioană europeană en-titre la sol, Sandra Izbaşa a surprins neplăcut asistenţa după ce a căzut la bârnă, ea calificându-se, de pe locul doi, doar la aparatul care i-a adus laurii olimpici. Ratarea de pe „puntea suspinelor” este cu atât mai surprinzătoare cu cât este prima în ultimii patru ani. În plus, ea este şi triplu medaliată continentală la acest aparat (2006 – bronz, 2007 şi 2008 – argint).

Să îi ţinem pumnii şi să sperăm că va reuşi să îşi păstreze titlul european, încântându-ne aşa cum o face de fiecare dată. Mult succes, Sandra!!!

Celelalte fete din echipa României calificate în finale sunt:

Bârnă: Anamaria Tămîrjan şi Gabriela Drăgoi.
Sol: Anamaria Tămîrjan
Individual compus: Anamaria Tămîrjan şi Diana Chelaru.

Exerciţiile din calificări le puteţi vedea mai jos:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: