Sandra Izbaşa a început Bacul cu dreptul

Sandra dupa prima proba orala la BacalaureatCampioana olimpică la gimnastică Sandra Izbaşa a luat notă maximă la examenul oral la română de la Bac

Gimnasta Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la sol la JO de la Beijing, a luat nota 10 la examenul oral la limba şi literatura română din cadrul Bacalaureatului, susţinut, ieri după-amiază, la centrul de examinare de la Liceul Pedagogic “Sabin Drăgoi”, din Deva.
Sportiva s-a prezentat la examen cu 30 de minute înainte de ora la care a fost programată însoţită de antronorul coordonator al lotului de gimnastică feminină, Nicolae Forminte şi a stat în sala de examinare mai bine de o oră timp în care a răspuns la un subiect despre opera lui Mihai Eminescu. După ce a ieşit din sala de examinare Sandra Izbaşa a spus că a avut emoţii, însă nu se compară nici pe departe cu ceea ce simte înainte de concursurile sportive. “Am avut emoţii în limita normalului. Acum, după acest 10, am moralul ridicat. Am emoţii pentru fiecare probă, însă cred că prima notă contează “, a spus ea. Sandra Izbaşa a absolvit Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” din Deva şi nu s-a hotărât încă la ce facultate va da admitere, însă cu siguranţă va fi una cu profil sportiv. Mâine, Izbaşa va susţine proba orală la limba engleză.

“Pot spune că sunt părintele adoptiv al Sandrei şi, normal, am venit să o susţin. Datoria e înainte de toate. Sandra reuşeşte să-şi stăpânească emoţiile, mai ales că are experienţă”
Nicolae Forminte, antrenor coordonator

Articol scris de Sami Tamaş (Deva) in Prosport
Foto: Cristian Vatavu (Hunedoreanul)

UPDATE: Sandra a luat nota 10 şi la Limba Engleză! Felicitări!!!

Advertisements

One Response

  1. mai avem maine la geografie dupaia la istorie si sport si gata cu bacu asta.felicitari colega

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: