Sandra Izbaşa, la un pas de tragedie!

FOTO: Prosport

FOTO: Prosport

Am o veste foarte foarte proastă pentru voi :((. Sandra s-a accidentat destul de grav aseară în timpul antrenamentelor în sala de la Buzău şi a fost trimisă de urgenţă la Bucureşti pentru a fi consultată.
Sandra îţi dorim să te însănătoşire grabnică, să fii puternică şi să ştii că noi te susţinem în continuare!!!

Aveţi mai jos articolul din Prosport:

Sandra Izbaşa (19 ani), sportiva de care se legau principalele şanse de medalie la Mondialele de la Londra (12-18 octombrie) s-a accidentat grav aseară, în timpul unui antrenament făcut la Buzău, unde astăzi debutează Naţionalele României.
Campiona olimpică la sol a suferit o rupere a tendonului lui Achile şi o fisură de metatarsiene. “În timpul exerciţiului la sol, la a doua diagonală, la o tsukahara echer a venit rău pe aterizare şi noroc că a avut prezenţa de spirit să tragă capul pentru că altfel Doamne fereşte! ce s-ar fi putut întâmpla. Am trimis-o de urgenţă la Bucureşti unde va fi consultată de câţiva specialişti şi poartă deja o atelă ghipsată“, ne-a declarat antrenorul coordonator, Nicolae Forminte.

Hotnews :

Nu se mai pune problema ca Sandra Izbasa sa participe la Mondiale. Daca e ceva imbucurator, e faptul ca e bine psihic, pentru ca accidentarea putea fi o tragedie si ne-am speriat cu totii. Este mare pacat, Sandra avea un exercitiu foarte competitiv la sol, cu sanse mari la medalie. Ea va fi supusa unui control amanuntit astazi, la Bucuresti, si, cel mai probabil, va fi operata“, a declarat secretarul general al FR Gimnastica, Mircea Apolzan, pentru Mediafax, citat de evz.ro.

Advertisements

2 Responses

  1. 8(

    …………………………………………………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: