“O grea lovitură!”

FOTO: Prosport

Întodeauna alături de Sandra, părinţii Roxana (foto) şi Florin Izbaşa sunt acum principalul sprijin pentru campioana olimpică la sol.

A fost o lovitură pentru toţi şi încercăm să trecem peste asta. Sandra are nevoie de foarte multă linişte şi mai ales de odihnă. Nu cred că s-a acomodat cu situaţia prezentă, e un pic mai greu de acceptat ca, după ce zilnic ai făcut atâta mişcare, acum să fii imobilizat la pat, cu mâna şi piciorul în ghips“, ne-a declarat Roxana Izbaşa.

Diagnosticată de medicii Spitalului Universitar cu ruptură parţială a tendonului ahilian la piciorul drept, Sandra va suferi luni o intervenţie chirurgicală prin care vor fi suturate capetele tendonului. “Nu se poate estima nimic, pentru că, pe măsură ce orele trec, situaţia se poate schimba. În principiu, luni dimineaţa ar trebui să fie operaţia, însă mai trebuie făcute nişte analize“, a conchis mama Sandrei.

Articol publicat in Prosport.

Asteptam mesajele de incurajare. Intr-adevar, aceasta accidentare a venit cum nu se putea mai prost, insa cu siguranta Sandra poate reveni sa ne incante asa cum a facut-o mereu.

Insanatosire grabnica, Sandra! Totul va fi bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: