Izbaşa reintră în ‘scenă’! “Alors on dance!”

Campioana olimpică la sol, Sandra Izbaşa (20 de ani), pare să fi trecut peste perioada neagră a accidentării şi, de mâine, revine pe scena gimnasticii mondiale, la etapa de Cupă Mondială de la Gent.

Teamă, îngrijorare, disperare, urmate de speranţe, multă muncă de recuperare şi ambiţia de a arăta că locul ei este încă în sportul de performanţă. Toate acestea consumate şi cântărite timp de 12 luni de către Sandra Izbaşa. O luptă cu propriul organism, de care se vedea învinsă în septembrie anul trecut, când a suferit în timpul unui antrenament o dublă accidentare: ruperea tendonului ahilian de la piciorul drept şi fracturarea mâinii stângi, dar pe care a avut puterea să o câştige. “Sandra a stat un an, a avut probleme serioase, dar acum e recuperată total. Trebuie însă să-şi recapete şi siguranţa, tupeul în concurs, atitudinea“, a declarat Octavian Bellu, antrenorului lotului olimpic. Astfel, mâine, în sala “Topsporthal Vlaanderen” din Gent, Sandra va evolua în concursul feminin, care programează în primul act calificările pentru finalele pe aparate. Sportiva în vârstă de 20 de ani va evolua numai la sol, aparatul care i-a adus consacrarea europeană şi olimpică. România va mai fi reprezentată la concursul din Belgia de Diana Chelaru, Ana Porgras şi campioana europeană la bârnă, Amelia Racea.

“Se pleacă la Gent cu două obiective: fetele să termine competiţia fără nicio urmare în planul sănătăţii şi să-şi poată prezenta exerciţiile cu care sunt în pregătire”
Octavian Bellu, antrenor

Reprezentantele României vor evolua la următoarele aparate: Diana Chelaru – sărituri şi sol, Sandra Izbaşa – sol, Ana Porgras – paralele şi bârnă şi Amelia Racea – sărituri, paralele şi bârnă

Sursa: Prosport

Advertisements

2 Responses

  1. Hello,Can you translate this news into english ? So as enable oversea fans to see it conveniently!

    thks a lot !

    • You tried Google Translate?? Copy-Paste the text to Google Translate. I’m happy that foreigns are still interested in Romanian gymnastics. Felicitari Sandra pentru victoria de la sol !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: