Izbaşa, după trei ani la Mondial


Echipa feminină de gimnastică a României debutează astăzi la Mondialele de la Rotterdam, în antrenamentul oficial pe podium ce urmăreşte acomodarea cu aparatele din Ahoy Arena.

O ultimă repetiţie (ora 14:30), în care Sandra Izbaşa, Ana Porgras, Cerasela Pătraşcu, Diana Chelaru, Amelia Racea, Raluca Haidu şi Gabriela Drăgoi vor evolua respectând ordinea intrării în concurs. Refăcută după o accidentare la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, campioana olimpică la sol, Izbaşa, îşi pregăteşte paşii pentru cucerirea singurului titlu care îi lipseşte din palmares, cel mondial.

Acum nu mă gândesc la medalie, vreau doar să ajut echipa şi să văd cum va prinde noul sol pe care îl am. E o sondare a terenului pentru ce va urma”, zâmbeşte Sandra. După ce a bifat ultima participare la un Mondial în urmă cu trei ani, la Stuttgart, gimnasta recunoaşte că acum echipa este cea care contează. “Nu cred că se pune problema cine e lider. Suntem o echipă, ne ajutăm, nu este ideea de «Sandra şi restul», suntem toate la fel, echipa e cea mai importantă“, explică ea.

Sursa: ProSport

One Response

  1. Hi!
    I’m looking for the floor music of this year. Do you know where I can find it? On youtube i don’t find it. I’d like only to have it on my mp3, only for this.
    If it’s possible, can you send it me?
    Thanks so much!

Leave a comment